Varemærkemeddelelser

Navne og logoer for nævnte produkter og tjenester kan være registrerede eller uregistrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Kaspersky -appen er ikke støttet, sponsoreret eller understøttet af ejerne af de tredjepartsvaremærker, der er nævnt heri.

Android, Chrome, Firebase, Gmail, Google, og Google Play er varemærker, der tilhører Google LLC.

Apple er et varemærke tilhørende Apple Inc.

Ordet Bluetooth samt Bluetooth-mærket og -logoerne ejes af Bluetooth SIG, Inc.

Intel og Atom er varemærker tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

Arm er et registreret varemærke tilhørende Arm Limited (eller deres datterselskaber) i USA og/eller andre steder.

Huawei, HUAWEI HONOR, EMUI er varemærker tilhørende Huawei Technologies Co., Ltd.

SAMSUNG er et varemærke tilhørende SAMSUNG i USA eller andre lande.

ASUS varemærke, ZenFone, er enten US-registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Asustek Computer Inc. i USA og / eller andre lande.

HTC er et varemærke, der tilhører HTC Corporation.

LinkedIn er et registreret varemærke eller et varemærke, der tilhører LinkedIn Corporation og deres associerede selskaber i USA og/eller andre lande.

Lenovo er et varemærke tilhørende Lenovo i USA, andre lande eller begge dele.

MOTOROLA og det stiliserede M logo er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Motorola Trademark Holdings, LLC.

Nokia er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation.

Oppo er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Guangdong OPPO Mobile Telecommunications Co., Ltd.

Servify er et registreret varemærke tilhørende Service Lee Technologies Private Limited.

Firefox er et varemærke for Mozilla Foundation i USA og andre lande.